Kausiherkut

Meripäivien makeaa ja suolaista

Useiden kalenterivuoden juhlapäivien lisäksi Konditoria Cocolla on omia teematuotteita, joista ehkä tunnetuin kestosuosikki on kondiittori Kari Mäkelän vuonna 1994 Kotkan Meripäiville suunnittelema Rommi Rudolf. Nimensä ”pieni suuri” leivos sai nimikilpailussa. Suolainen Purserin reppu syntyi makean Rommi Rudolfin kaveriksi kesällä 2007 Tall Ship Races tapahtumaan Kotkassa.

Meripäivien 50 vuotisjuhlan kunniaksi kesällä 2012 luotiin sinivalkoinen Aallotar kakku ja leivokset. Suuren suosion saaneet Purserin Reppu ja Aallotar jäivät tuotantoon Rommi Rudolfin rinnalle joka kesäiseksi herkuiksi, jotka rantautuvat nautittaviksi Meripäivien aikaan noin kolmen viikon ajaksi.

Vanha Väinämöinen

Helmikuisen Kalevalanpäivän innoittamana noin kuukauden ajan valmistetaan omalla vuosikymmeniä vanhalla reseptillä Väinämöisleivosta.

Perinneleivosten maaliskuu

Mikä oli sinun herkkuleivos lapsuudessa tai on vieläkin? Maaliskuun aikana Cocon myymälöissä on myynnissä myös perinteisiä leivoksia, jotka tuovat muistot mieleen ja veden kielelle. Tule katsomaan löytyykö sinun leivos vitriinistämme.